domingo, 10 de septiembre de 2023

10È ANIVERSARI - 17 DE SETEMBRE





10È ANIVERSARI - 17 DE SETEMBRE


El cap de setmana que ve la Marea Pensionista de Catalunya celebrarà dos moments molt importants en la lluita per unes pensions dignes com són la celebració de la seva VIII Assemblea General i l'Aniversari dels 10 anys de lluita del moviment pensionista a Catalunya.

Si bé són 10 anys de lluita els que portem en defensa d’unes pensions dignes des de que es va crear COESPE, a Catalunya, la Marea Pensionista, promotora i impulsora, entre altres, d’aquesta organització, els propers 16 i 17 de setembre celebrarem la nostra VIII assemblea a les cotxeres de Sants de Barcelona.
Han passat més de dos anys des de que es va celebrar l’anterior assemblea, dos anys de treball intens de totes les marees catalanes, amb concentracions setmanals a les places dels ajuntaments, amb manifestacions i activitats diverses, dos anys defensant les nostres reivindicacions i els nostres drets, dos anys solidaritzant-nos amb els moviments socials i les treballadores i treballadors que lluiten per salaris dignes, el dret a l’habitatge, l’educació i la sanitat públiques, les residències i, en definitiva, els drets humans.
Ara toca revisar i actualitzar els nostres documents, nomenar nous portaveus i consolidar i crear noves comissions de treball per aconseguir ser més eficients.
També és important reforçar les marees locals, donant suport i assessorament a totes aquelles que ho demanin. Volem també arribar a territoris en els que encara no hi ha creades marees i assegurar la continuïtat de la nostra lluita.
Així doncs, el dies 16 i 17 de setembre seran dos dies de treball col·laboratiu, en els que socialitzarem les nostres experiències i decidirem el nostre full de ruta per seguir defensant els nostres drets.
Sobretot, actualitzarem els nostres documents, revisarem la nostra tabla reivindicativa i modernitzarem la nostra organització per ser més incisius i aconseguir arribar a tot arreu utilitzant totes les eines al nostre abats.
En aquesta assembles no faltarà un homenatge i un record a les persones que ens han deixat aquets últims anys, com tampoc la festa final de cloenda.
Tindrem servei de menjador, begudes i, fins i tot, organitzarem una rifa solidaria.
És per això que cridem a totes les persones que participen en les marees que no es perdin aquesta assemblea. És molt important per mantenir-nos units i ser més forts en aquest temps tan convulsos i difícils per les persones treballadores i pensionistes, ja la voracitat del poder financer i els seus servidors polítics no té límits ni descansen.
Ara, més que mai, hem ser actius i persistents. Per això, també és important participar a la manifestació que se celebrarà a Madrid el pròxim 28 d’octubre, convocada per COESPE i a la qual, com membres compromesos i solidaris, assistirem les marees de Catalunya.
Visca la Marea Pensionista de Catalunya 12 de setembre de 2023

El contingut de l'Assemblea va ser aprovat per la Coordinadora i treballarem sobre els punts següents:
1. Informe de gestió. Valoració de les mobilitzacions i accions dutes a terme en defensa del sistema públic de pensions, des de l'última Assemblea General de juny de 2021.
2. Una anàlisi de la situació actual del sistema públic de pensions. Quins reptes ens planteja a la Marea Pensionista. Proposta d'un Pla d'acció que responguin a aquests reptes per als propers anys 2023-2025.
3. Acabar de desenvolupar el model organitzatiu de la Marea Pensionista de Catalunya que va quedar pendent a la VII Assemblea.
4. Elecció de les persones portaveus de la MPC per al bienni 2023-2025.
5. Celebració lúdica-festiva: FEM 10 ANYS DE LLUITA PENSIONISTA
ESTEU TOTS CONVIDATS A PARTICIPAR-HI.

Auditori

09.30 - 10.00

Entrada de les persones assistents

10.00 - 10.15

Benvinguda i explicació de la jornada,

per part de les persones portaveus elegides el dia anterior.

10.15 - 10.30

Projecció del vídeo homenatge a las persones que ens han deixat

i presentació de l’exposició fotogràfica.

10.30 - 11.00

Pausa i visita a l’exposició fotogràfica.

11.00 - 11.15

Sorteig solidari

11.15 - 12.30

Presentació de la mesa del relat

i de les persones convidades a la jornada.

12.30 - 14.00

Actuacions

14.00 - 14.30

Preparació de les taules per al dinar.

14.30 - 17.30

DINAR DE TRAJE

Menjar amb les aportacions de les companyes i companys

17.30 - 20.00

La festa continua

No hay comentarios:

Publicar un comentario